Isključite sobu jastučićem od pluta


Buka je neprijatelj mira i tišine, a ako njezin intenzitet u domu premaši vašu toleranciju, život se može pretvoriti u pravu noćnu moru. Zbog prirodnih svojstava pluta, ovaj prirodni materijal dobro djeluje kao apsorber zvuka jer njegove stanice djeluju kao izolatori zvuka.

Pluta smanjuje prijenos buke i stvara mirno i mirno okruženje; nema drugog materijala, prirodnog ili umjetnog, sa svim svojstvima koja se odnose samo na sirovu plutu. Lagan, otporan na truljenje, netoksičan, dobre kompresije i ekspanzije, vatrootporan, nepropustan, mekan i uzgonski. Uz ova izvanredna svojstva, kora plute također je održiv, obnovljiv i ekološki prihvatljiv prirodni resurs.


Izvrsna zvučna izolacija


Kora plute se “uklanja” s hrastova plute u odgovarajućim intervalima bez oštećenja drveća i omogućuje da nova kora raste na njenom mjestu, tako da priroda ne bude oštećena, nijedno drveće nije srušeno ili uništeno, nije poremećena flora i fauna, a opet cijela industrija uspijeva od ove jedinstvene sirovine. Kore plute mogu se redovito sakupljati s jednog stabla – svakih 9 do 12 godina i ukupno do 12 puta.

Izolacijski temeljni sloj za ploče od prirodnog pluta trajni je proizvod, tako da možemo garantirati da će trajati puno duže od poda. Izrađuju se istom tehnologijom kao i standardni plut u roli, kombinirajući prirodni plutni agregat s ekološkim vezivnim sredstvom, ali s tom razlikom što imaju nešto nižu gustoću i porozniju strukturu za poboljšanje izolacijskih parametara.


Trajni proizvod


U slučaju temelja od gumenih podloga koji se koriste za završne podove i kojima je potrebna podloga velike gustoće, odgovarajući dio degranulata gume dodaje se u smjesu pluta. Primer za pluto koristi se za sve vrste površina, od plutajućih podova, na pr. B. zajedničke ploče, preko parketa i drvenih ploča, tepiha, linoleuma, PVC-a do plute, prirodnog kamena i keramičkih pločica.

Odabirom proizvoda od 100% prirodnog pluta pridonosite razvoju inovativnih i održivih rješenja i na taj način pomažete u zaštiti našeg prirodnog okoliša.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

X
Naručiti Uzorke