Izvorni raspored stana – zidni plute


Pluta je vrlo izdržljiv materijal. Ima antistatička svojstva. Ne privlači i ne upija prašinu, zbog čega se preporučuje alergičarima i astmatičarima.

Također se lako čisti. Uvijek je lijepo dodirnuti. Ne dopušta niti apsorbira toplinu pa se može uspješno koristiti za izolaciju prostorija. Priroda ponovno pokazuje svoje neograničene mogućnosti.

Topli dodir prirode – najlakši način za opisivanje dojma zida prekrivenog plutom. Njegova organska struktura podsjeća odakle dolazi ovaj neobični materijal. To je kora hrasta plute čiji su gajevi neodvojivi dio portugalskog krajolika. Veličanstveno drveće zeleno nasuprot plavom nebu – ovaj je pogled impresivan i nezaboravan.


Dodir prirode


Kora koja se koristi za zidne i podne obloge potječe od stabala starih najmanje 25 godina. Ne morate sami izrezati hrastove drveće. Možete slobodno rasti. Postoje čak i impresivni primjerci stari 250 godina.

Pluta je pravi dar prirode. Niti jedan drugi prirodni materijal ne kombinira toliko prednosti: pluta izolira toplinski i zvučno, apsorbira udarce, elastična je pod pritiskom, ali se nakon zaustavljanja vraća u svoj prijašnji oblik, antistatična je, otporna na vlagu. Ono što je važno, pluta se čuva bez štete prirodnom okolišu; Ova prerađena kora hrasta plute uklonjena je sa debla rastućeg drveta. Stoga je idealan materijal za udoban i ekološki pod.


Karizmatični ukras sobe


Zidni ukras od pluta prirodan je i apsolutno karizmatičan ukras sobe. Ovo je jedinstveno i praktično rješenje jer zidne obloge od pluta poboljšavaju mikroklimu u unutrašnjosti, smanjuju razinu buke u stanu i čine zidove toplijima.

Dekorativni pluta na zidu štiti površinu od prljavštine čak i na mjestima s jakim prometom, poput atrija i hodnika. Uz zidni čep, kao izuzetno izdržljiv proizvod, dugo možete uživati ​​u svojim estetskim i praktičnim vrijednostima. Brojne prednosti zidnog čepa daju personalizaciji vašeg interijera novo, jedinstveno značenje! Pločice se mogu postavljati u suhim sobama kao što su dnevne sobe, spavaće sobe ili dječje sobe, kao i na vlažnim mjestima kao što su kuhinje, kupaonice ili saune. Pločice od plute stvaraju jedinstveni ukras stanova.

Zahvaljujući obilju uzoraka i tehnikama bojanja, pločice se mogu odabrati za bilo koju vrstu interijera. Pluta na zidu također je praktično rješenje – poboljšava mikroklimu, smanjuje razinu buke, zagrijava nas i štiti površinu od prljavštine na mjestima s velikim prometom, poput dvorišta i hodnika. Instalacija je relativno jednostavna, pločice od pluta lijepe se izravno na površinu zidova.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

X
Naručiti Uzorke