Pluto u zimskom vrtu

Ako živite u staklenoj kući ili imate drugu dnevnu sobu u kojoj se osjećate kao vani tijekom cijele godine, trebali biste razmisliti o upotrebi plutenog parketa ili ploča! Pločice za zimski vrt također bi trebale biti u savršenom skladu s kućnom atmosferom.

Uostalom, pločice za zimski vrt ili druge podne obloge moraju biti ne samo estetske, već i funkcionalne. Podna obloga mora biti u stanju izdržati ekstremne temperaturne oscilacije u stakleniku.


Pločice od pluta čine sobu ugodnom i lakom za čišćenje. Oni ispunjavaju visoke zahtjeve gdje neće svaka podna obloga funkcionirati. Ako u zimskom vrtu zahladi, obični parket ili laminat neće tako dobro poslužiti kao pod od pluta.

Tragovi vode mogu oštetiti pod i ne mogu se isključiti oštećenja od smrzavanja. Tepih za zimski vrt nije tako izdržljiv i jednostavan za čišćenje.


PVC podovi jer mogu brzo postati skliski kada su mokri. Pluteni podovi dolaze u obliku ploča i plutenog parketa te se postavljaju ili lijepe na pod. Prirodni je materijal, izvrsno toplinski i zvučno izolira te je pogodan za osobe alergične na kućnu prašinu.

Njega podova od pluta slična je kao i za drvene podove. Preporuča se redovito pečaćenje voskom kako ne bi bila izložena klimatskim utjecajima


X
Naručiti Uzorke