Plutene ploče za ured i ne samo


Ako pogledate fotografije brojnih ureda ili soba, ustanovit ćete da većina njih ima neku vrstu plutene ploče. Stvarno su korisni, a pod izrazom „korisni“ podrazumijevamo da kada ih možete dobiti za svoj ured ili kućanstvo, kako možete živjeti bez njih? Što je tako dobro kod plutenih ploča ili valjanih pluta? Samo pogledajte.


Daska od uredskog pluta


Uredski radnici vole plutane plahte ne samo zbog ekološke prihvatljivosti, već i zbog jednostavnosti komunikacije s njima. Korisni su kada na njih želite prikvačiti stvari, bilo da su to fotografije voljenih ili bilješke koje vas podsjećaju na važne stvari. Također je zanimljiv alat za komunikaciju – u njega možete zakačiti bilješke sa sastanka ili diskretno podsjetiti svoje suradnike da trebaju nešto poduzeti.


Val od plute u domaćinstvu


Ili kada primite list pluta za svoje kućanstvo, možete podijeliti svoju vječnu ljubav s članovima obitelji i priložiti im popise za kupovinu listova pluta ili popise obveza za taj dan. Vaša će djeca voljeti da ih oglasna ploča podsjeća na važne domaće zadaće, rokove, teme eseja i istraživanja. Tamo također možete prikvačiti zanimljive, motivacijske ili smiješne citate. Zaista je zanimljiv koncept kojim se vaše dijete može izraziti u sobi bez potrebe za bojanjem zidova ili bilo čega što bi trajno promijenilo sobu. Posebno je važno ako se soba izdaje i tamo ne možete napraviti previše promjena bez odobrenja najmodavca.


Daska od plute u školi


Jedna od najvećih primjena lima od pluta je u učionici. Učitelj ovdje može prikvačiti bilo koju domaću zadaću ili podsjetnik. Također se može koristiti za studente da se bolje upoznaju. Najčešća aktivnost je ispitivanje učenika o njihovim fotografijama iz vrlo ranog djetinjstva. Prikvačite ih na bijelu ploču i pustite ih da pogađaju tko je tko. Možete se upoznati i pritom se puno zabaviti! A ima još puno aktivnosti koje možete raditi s plutenom pločom.
Plutasti list ili rola mogu biti korisni i u mnoge druge svrhe. Zbog svoje višestruke primjene, jedni su od najboljih proizvoda na tržištu, posebno s obzirom na činjenicu da su i oni ekološki prihvatljivi. Ovo je sjajan način da se studenti ili zaposlenici educiraju o ovom trendu i objasne zašto je dobro koristiti proizvode koji su ekološki prihvatljivi. Ne oklijevajte, nabavite si plutenu ploču. Bolje ikad nego nikad!


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

X
Naručiti Uzorke