Snimite pjesmu samo s plutenim zidom!


Ako ste umjetnik i nikada niste čuli za zid od pluta, svakako biste trebali istražiti i pokušati. “Pluta?” “Pitat ćete se mislimo li na Sveučilište Cork u Irskoj ili možda na Weinstopper.” – “Kakve to veze ima sa snimanjem pjesme?”


Akustična svojstva pluta


Podovi ili zidovi od plute vrlo su zanimljiv način ukrašavanja vlastitog studija za snimanje ili bilo koje druge prostorije koju treba ušutkati. Pluta je materijal koji se izvlači iz kore hrasta plute na način koji je potpuno neškodljiv za okoliš i ne šteti drvetu. I ima nekoliko zanimljivih svojstava, uključujući ona koja će biti zanimljiva svima koji rade s glazbom ili drugim glasnim zvukovima. U osnovi će valjak od pluta ili zid utišati ili čak zaustaviti zvukove iz određene prostorije. Stvar je u tome da ga pravilno instalirate i provjerite nema li rupa u svitku. A tu je i dodatna funkcija: dasku od pluta dobivate besplatno. Na zid plute možete prikvačiti bilo što, bilo da je to ljepljiva bilješka ili slika vašeg benda.


Ostale značajke zida od pluta


Postoji li još nešto zanimljivo u vezi s plutom? Da. Pod od plute vrlo je mekan i podstavljen, što ga čini jedinstvenim izborom za vrtić. Također se radi o toplinskim svojstvima pluta – pomaže u održavanju topline sobe, što može biti korisno u dugim zimskim noćima kada svi sanjaju o suncu i malo topline. Neki dizajneri koji vole eksperimentirati s valjcima od pluta stavljaju ih kao ukrasne predmete u kuhinji ili kupaonici. Činjenica da puno stvari možete prikvačiti za plute, to definitivno olakšava, a učinak je obično zanimljiv. A ako ste zapravo umjetnik i posjedujete studio za snimanje, možete impresionirati druge umjetnike inovativnom uporabom valjanog pluta u sobi, a istovremeno iskoristiti njegovu praktičnu stranu. A ako imate prijatelje koji se vole boriti za okoliš, impresionirat će ih takav ekološki prihvatljiv materijal.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

X
Naručiti Uzorke