Izdržljivi i praktični dodaci od pluta


Prirodna pluta nije samo svestrani izolacijski materijal i izvrstan pokrov za zidove i podove.

Oni su također originalni i praktični dodaci poput dodataka od pluta (novčanici i plutane vrećice, remeni i odjeća od pluta), kao i nekonvencionalni ukrasni predmeti poput zdjela i lonaca od pluta, lampi od pluta, nakita ili USB stikova.


Savršen poklon od plute


90% pluta sastoji se od zraka, što ga čini vrlo fleksibilnim materijalom. Zahvaljujući ovoj plutici izrađuju se neobični dodaci za svakodnevnu upotrebu, kao i prekrasni ekološki uređaji, koji nesumnjivo mogu postati veliko iznenađenje za ljubitelje prirode i ekologije. Dodaci od plute idealni su za alergičare, jer pluta kao sirovina ne privlači prašinu i ne iritira nosnu sluznicu ili respiratorni trakt.

Siguran je u kontaktu s kožom jer ne uzrokuje alergije. Proizvodi od plute vrlo su izdržljivi, ne drobe se, ne blijede i vrlo se lako čiste. Prekrasni dodaci od pluta poput lonaca za cvijeće, kišobrana, nosača svijeća, jastučića za miša, okvira za fotografije i privjeske za ključeve definitivno su originalni poklon za svaku prigodu.

Nekonvencionalni ukrasni predmeti od pluta mogu se koristiti na različite načine. Iznad svega, puka svijest da proizvodnja plute ni na koji način ne šteti okolišu, jer dolazi od samoobnavljajućih stabala, pošten je argument u korist njegove upotrebe u mnogim industrijama.


Prirodna svojstva


Pluta se tijekom upotrebe ponaša poput prirodne kože. Na njemu se pojavljuju mekane, prirodne bore. Uz to, čep je izuzetno otporan na promjenu boje i abraziju. Bit će to idealan, ekološki i sigurno originalan poklon koji će iznenaditi i najzahtjevniju osobu.

Jednostavno se čisti i ne zahtijeva nikakvo dodatno održavanje. Uz to, čep je antialergijski, ne iritira kožu, sluznicu očiju ili nosa. Kuhinjski jastučići za topla jela, božićne ukrase ili ručno rađene tanjure s vinskim čepovima svidjet će se svakom ljubitelju ekologije i rukotvorina.

Ploča od pluta u obliku kartice također može biti dobra ideja za poklon. Idealno pogodno za obilježavanje novootkrivenih mjesta svakog putnika.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

X
Naručiti Uzorke