Pozvati prirodu u svoj dom? Jedinstveni dodaci od pluta


Plutana futrola za telefon? Remen od plute? Možete li zamisliti ove stvari? Pa, pluta se ne koristi samo za čepove za vino! Također je izvrstan materijal za bilo koji dodatak povezan s plutom. Najčešći su daska od pluta ili rolna od pluta. Koji su neki od ostalih popularnih? Suprotno onome što ste zamislili, na tržištu zapravo postoji prilično pribora izrađenog od pluta.


Blok pluta


Kuhate li čaj ili kavu za svoje goste? Stavite šalicu na čep od plute i poslužite je svojim gostima. Ovaj trik osigurava da se stol ne zagrije previše ili da ga topao napitak trajno ošteti. To čini zbog izvrsnih toplinskih svojstava plute, koja omogućuju da ostane neoštećena, a piće i dalje održava zagrijanim. Pod od plute ponaša se slično. Ako ste impresionirani ovim svojstvima, možete si nabaviti prostirku od pluta koja pokriva čitav pod, a ne stol.


Ergonomska podloga za miš izrađena od pluta


Zašto se mučiti igrajući se na jeftinoj podlozi koja će se sama smotati nakon nekoliko tjedana naporne upotrebe kad sve što možete učiniti je kupiti jednako jeftinu, visokokvalitetnu podlogu od plutanog miša? Nadalje, s nekim dodatnim prilagodbama može biti ergonomski. Sve u svemu, ovo je stvarno dobar uređaj za igrače. Možda profesionalnom igraču trebaju neke dodatne značajke, ali trebalo bi biti dobro za slučajnog igrača koji se želi opustiti uz dobru strategiju ili pucač iz prve osobe.


Ploča od pluta


Valja reći da je daska od pluta vjerojatno najpopularniji dodatak od pluta, ali nikad ne prestaje biti korisna. Ako ste dijete, to vam može poslužiti kao podsjetnik na domaću zadaću. Ako ste student, ovdje možete voditi sve bilješke i rasporede. A ako već imate radnu snagu ili ste roditelj, još uvijek postoji još jedna upotreba plutene ploče. Je li to toliko jeftino, ekonomično i ekološki prihvatljivo? kao bilo što od pluta. I dok se pluta čini poput krhkog materijala koji je lako oštetiti, zapravo je bolji od većine materijala. Ako na plutanu stavite tešku stvar, možda će vam biti malo oštećenja, ali uvijek će se vratiti. Iz tog je razloga plutana daska uglavnom najbolji izbor za djecu, jer uvijek slučajno ili ne slučajno oštete stvari, a plutena daska nije lako uništiti. Ako želite dobiti nešto drugačije, možete razmotriti i valjak za ljepilo ili valjak od pluta. Mogu se jednostavno zalijepiti na zid i ponašati se poput lima pluta, istovremeno poboljšavajući jedinstvena svojstva pluta u toplinskoj i zvučnoj izolaciji.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

X
Naručiti Uzorke