Sigurnost i udobnost – plut u vrtiću


U nekom trenutku svi moraju razmišljati o tome kako dizajnirati dječju sobu. Reći će da je to dijete – ne trebaju mu zamršeni dizajni ili obloge. Pod “dizajnom” ne mislimo biti moderan, već razmišljati o svim potrebama djece (i roditelja!). Svako dijete treba toplu sobu s mekanim podom. Je li uopće moguće to učiniti bez trošenja puno novca? Da, ovdje dolazi heroj – pluteni podovi ili pluteni jastučići.


Zašto je pluta tako sjajno?


Zašto je pluta toliko sjajna da biste se mogli pitati? Mislim da svi znaju plutenu ploču ili samoljepljivi plut, ali pluto u sobi? A osim toga – vrtić? U osnovi je pluta jeftin i ekološki prihvatljiv materijal. Kada postavljate pod od plute, toplinska svojstva pluta održavaju sobu toplom, što štedi mnogo novca na grijanju. Također prigušuje buku iz sobe, tako da vaša djeca mogu stvarati onoliko buke koliko žele, a da ne ometaju susjede ili vas dok radite. Morate znati da se pluteni podovi često koriste i u studijima za snimanje – to stvarno daje perspektivu, zar ne?


Neki drugi trikovi i savjeti


Jesam li spomenuo ploču od pluta? Stvarno pomaže djetetu bilo koje dobi. Tamo možete prikvačiti fotografije, smiješne citate, podsjetnike na domaće zadatke ili zadatke koje je zadala škola. Također možete postaviti raspored. Korisno je ne samo za djecu, već i za vas – možete samo pogledati oglasnu ploču i vidjeti što se događa, treba li vaše dijete pripremiti nešto za nastavu ili ako ih želite ponijeti sa sobom na mali izlet ako želite ! Volio bih da sam imao plutenu dasku dok sam bio dijete, toliko bi mi pomoglo i izgledalo je stvarno super. To je također sjajan način da djetetu prikačite svoje poruke – možda malo iznenađenje ujutro? Poput “Mama te voli, sjećaš li se toga” ili cirkuske karte prikvačene na oglasnu ploču? Toliko stvari možete učiniti s ovom! Potrebno je samo malo kreativnosti!


Dodaci od plute


Dječji vrtić također će trebati dodatke od pluta. Neki od najčešćih su plutoviti jastuci za one vruće napitke kada vaše dijete pije čaj dok piše eseje ili igra igrice ili kada je zabava u dječjoj sobi i svi žele piti čaj. Pluta je također izvrstan materijal koji se stavlja između stvari. Primjerice, ako je dvoje djece u sobi i svako treba osobni prostor, jednostavno možete postaviti namještaj ili čepove koji stvaraju granicu između dvije sobe.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

X
Naručiti Uzorke