Modni i originalni dodaci od plute


Znate li da su dodaci od pluta u kući originalni i lijepi? Postoje i ekološki prihvatljivi od hrasta plute ili Quercus suber. Ako želite, možete promijeniti svoj dom za 180 stupnjeva s modnim dodacima od plute. Prirodna pluta nije samo svestrani izolacijski materijal i izvrstan pokrov za zidove i podove.


Alternativa tradicionalnom zidu


Role od plute potpuno su univerzalni. Možete ih koristiti kao list pluta kod kuće, u uredu ili u školi. Međutim, oni također služe kao izolacija zgrada ili prigušivanje zidova. Također se koriste kao materijal za brtve, u proizvodnji reklamne opreme i kao visokokvalitetna podloga od pluta za ploče ili obloge.

Jedinstvena svojstva plutenih valjaka također se vrednuju prilikom modeliranja u konstrukciji arhitektonskih ili željezničkih modela te kao jastuci od plute i prostirke za jogu ili fitnes. Pluta sa srednjim zrnom idealna je za proizvodnju svih vrsta površina za pričvršćivanje informacija, reklama, biltena itd. Zbog svoje velike fleksibilnosti, visoke estetike i velike otpornosti na usitnjavanje, pluta srednjeg zrna koristi se kao pluta oglasna ploča, vitrina i zaslon za oglašavanje.


Oglasna ploča


Možete jednostavno i sigurno pričvrstiti poslovne dokumente na svoj plut u uredu ili fotografije s odmora kod kuće. U ovom slučaju trebate valjak od pluta debljine 5-10 mm. Valjci od plute na zidu debljine 2-4 mm učinit će svoj posao ako već imate mekani temelj na koji želite zalijepiti ukrasni sloj plute.

Kao podlogu za tako tanku rolu od pluta možete upotrijebiti mekani porozni filc, stiropor ili karton. Međutim, ako je debljina važnija od formata pluta, odaberite kolut od pluta srednje zrna debljine više od 10 mm. Takav se debeli svitak plute može zalijepiti izravno na zid ili drugu podlogu ili koristiti za izradu podova od pluta između stolova koji djeluju kao amortizacija na radnom mjestu i kao praktičan i lako dostupan velik list pluta.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

X
Naručiti Uzorke