Vodootporni pod od plute za kupaonicu


Ako tražite podove otporne na prolijevanje i vlagu, na pr. B. protiv kupaonice ili rublja, ovo je vrlo dobra ideja. Ne samo da su vodootporni, već ih je i vrlo jednostavno urediti. Pluta je također tiha, fleksibilna (još jedna prednost prilikom hodanja) i potpuno je prirodan materijal. Kupaonica iz snova trebala bi biti lijepa, praktična i topla.

Elementi interijera od pluta izuzetno su originalno rješenje koje uspješno provodi ove ključne pretpostavke idealnog dizajna.


Hidro pluta


Hydro pluta su plutane ploče koje su prekrivene osjetljivim vinil filmom. Napravljeni u klasi T (izuzetno visoka otpornost na habanje), ne mijenjaju svojstva pod utjecajem kotača namještaja, a istodobno su u potpunosti vodootporni. Pluta ima prekrasno svojstvo zbog kojeg je savršen pod za kupaonicu, gdje često idete bosi. Odražava toplinu.

Daje osjećaj topline poda i alternativa je podnom grijanju. Naravno, pod od plute ne zagrijava se, ali udobnost takvog rješenja, koje odražava toplinu, neusporedivo je velika u usporedbi s pločicama u kupaonici koje su uvijek hladne.


Vorteile von Korkböden


Prednost pluta u odnosu na uobičajenu keramiku uglavnom se odnosi na toplinsku udobnost i udobnost. Zahvaljujući strukturi stanica, pluta je materijal s izvrsnim svojstvima toplinske i zvučne izolacije. Ako bos idete po podu napravljenom s njim, nema osjećaja prodiranja hladnoće, kao što je slučaj s keramičkim podovima. Mekana površina također vrlo dobro apsorbira pritisak tijekom koraka i blagotvorno djeluje na mišiće i zglobove. Kada se pravilno postavi, obloga od pluta može se lako nositi s vlagom i hladnoćom iznutra, što to također omogućuje na vrlo elegantan način.

Najvažnije je upamtiti da bismo prilikom odlučivanja o plutenoj površini kupaonice trebali odabrati tehnologiju koja će se koristiti za lijepljenje pločica na pod. Zahvaljujući ovom prostoru, njihova je površina ispunjena, čime se sprječava da uđu pod vodu. Bojanje cijelog gotovog poda, pak, štiti od vlage između praznina između pločica.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

X
Naručiti Uzorke