Granulirani pluto. Svojstva i namjene


Jeste li ikad čuli za granulirani pluta? Ako ne, onda biste svakako trebali naučiti nešto o njima – to je još jedno prekrasno potomstvo pluta. Čini se da se granule mogu napraviti od kore hrasta plute. Što rade plutene granule?

Prvo, mogu se izrađivati ​​u svim mogućim veličinama i gustoćama, što znači da mogu biti vrlo velike ili vrlo male. Čini ih prilično univerzalnima i znači da se mogu koristiti u mnogim situacijama.


Stvaranje umjetnosti plutom


Jeste li slikar ili učitelj likovne kulture? Razmislite o korištenju granulirane plute kao zanimljivog dodatka umjetničkim djelima vaših učenika. Pluta je sama po sebi vrlo jeftina i može se granulirati sama, što djeci može biti zanimljiva i zabavna vježba.

Nakon primanja granuliranog pluta, možete tražiti od učenika da ga koriste kao teksturu ili za stvaranje posebnih efekata na njihovoj slici ili drugom umjetničkom djelu. To može dovesti do zanimljivog učinka i poboljšati kreativnost. O zabavi koju ćete imati tijekom nastave da i ne govorimo.


Izolacijski plut


sirova kora hrasta plute

Pluta u svom granuliranom obliku izvrsno je punilo. Primjerice, ako trebate nešto zamotati, ostatak ambalaže možete napuniti granuliranim plutom kako biste osigurali da se sadržaj ne razbije ili ošteti.

S druge strane, to naravno nije prikladno punilo za svaku vrstu ambalaže i trebali biste osigurati da primatelj zna za punilo kako se na njega ne bi slučajno prosule sve granule. Iako bi to zasigurno bila smiješna šala sad kad se sjetim. Možda je riječ o maloj šaljivoj ideji za Halloween?


Sve u svemu, pobijediti u svakoj mogućoj upotrebi granuliranog pluta je teško – iza njega stoji toliko toga i sve ovisi o kreativnosti. Lako je i jeftino nabaviti ga, tako da s njim možete puno eksperimentirati kako biste vidjeli možete li pronaći neku drugu upotrebu za granulirani čep. Ako to učinite, javite nam.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

X
Naručiti Uzorke