Ekološka i moderna plutena tkanina


Plutena tkanina ili plutena koža visokokvalitetna je tkanina koja se izrađuje od tankih plutenih strugotina koje se dobivaju izravno iz kore hrasta plute. Velik dio proizvodnje izrađuje se ručno.

Inovativna svojstva plutene tkanine jedinstvena su i originalna. Tkanina od plute dostupna je u jedinstvenoj paleti prirodnih tekstura, uzoraka i dizajna, a izrađena je od različitih osnovnih materijala ovisno o krajnjoj uporabi.


Prednosti pluta


Moderna i sofisticirana tkanina od pluta koristi se u širokom spektru proizvoda, uključujući torbice, teretane i torbe, novčanike i satove, tapecirani i presvučeni namještaj, odjeću, jastuke, joga prostirke, cipele, slikarska platna i još mnogo toga. Tkanine od plute osjećaju se meko i ugodno na dodir. Ovaj materijal je ekološki prihvatljiv i ekološki prihvatljiv.

Može se lako očistiti i izdržati. Uz to, postojan je poput kože i svestran je poput tkanine. Tkanina od plute je vodootporna i odbija prljavštinu. Izvrsno odbija prašinu, prljavštinu i masnoće. Materijal plute izrađen je pomoću posebnih tehnologija koje ga čine mekim, fleksibilnim i otpornim na pucanje. Kad se koristi, ponaša se slično prirodnoj koži – stvara osjetljive bore. Nasuprot tome, otporan je na promjenu boje i abraziju.


Novi trendovi


U društvu koje želi biti zelenije i usmjereno prema budućnosti, pluta je jedina sirovina koja je 100 posto prirodna, trajna i može se reciklirati. Obilje njegovih primjena i svojstava nije se moglo reproducirati novim tehnologijama. Niski utjecaj na okoliš, energetska učinkovitost, kvaliteta, trajnost i ponovna upotrebnost značajke su Eco-Dizajna, inovativnog trenda usmjerenog ka budućnosti.

Es wird immer beliebter, weil Kork sich durch sein unbegrenztes Potenzial auszeichnet. Korkgewebe ist ein Naturprodukt, erneuerbar und chemisch inert. Es verschmutzt nicht, schützt Wälder – es zerstört sie nicht. Es fördert ihre Reinigung und Wartung. Dieses Material ermöglicht die Aufforstung von Gebieten, in denen die Gefahr der Wüstenbildung besteht. Korkgewebe ist gesundheitsfrei, verbrannt verbrennt keine giftigen Gase. Es ist verschleißfest – bleibt trotz der Zeit unverändert. Kork hat eine geringere Wärmeleitfähigkeit zwischen feuerfesten Produkten.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

X
Naručiti Uzorke