Plutene ploče – izvrsno mjesto za informacije i bilješke


Lagana, praktična, za bilješke ili fotografije – pločica s pin pločicama omogućuje nekoliko promjena u sastavu. Nije ni čudo što su uredi brzo prešli na dizajn interijera.

To je također izvrsno rješenje za dječju sobu. Plutene ploče mogu se jednostavno instalirati i prilagoditi gotovo svakom interijeru.


Za kućni ured


Ploče od plute odlikuju se velikom trajnošću. Na njega se lako mogu pričvrstiti i ukloniti sve podatke. Djeluje posebno tamo gdje se često rađaju ideje i mijenjaju materijali za rad.

Na njega također možete lako postaviti važne poruke ili podsjetnike – to će vam pomoći organizirati dnevni raspored. Dodaci poput plutene ploče olakšavaju rad u kućnom uredu. Pri odabiru modela prvo na što biste trebali obratiti pažnju su njegove dimenzije. Njihovo definiranje pomoći će odrediti koliko je prostora na raspolaganju, gdje visi daska i koliko će materijala i bilješki biti raspoređeno tijekom dana.


Dnevna soba, spavaća soba ili dječja soba


Daske od plute uvijek pomažu u održavanju koraka – može motivirati kada na njima pronađete rečenice i slogane, nadahnuti ili olakšati planiranje i podsjetiti vas na snove o putovanju. Također vrijedi personalizirati pin ploču, na primjer tako što ćete tamo postaviti svoje omiljene slike.

Takav se kolaž lako može promijeniti u bilo kojem trenutku! Jednako je važan okvir okvira – drvo je najneutralniji aranžman, a metal se uklapa u moderne aranžmane.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

X
Naručiti Uzorke