Udoban stan zahvaljujući plutovima


Kada planiramo obnovu stana ili gradimo kuću, razmišljamo o odabiru materijala za uređenje interijera.

Mnogi investitori ili arhitekti traže originalne proizvode koji istovremeno omogućuju stvaranje pojedinačnih prostora s visokim tehničkim zahtjevima. U ovom slučaju vrijedi razmotriti upotrebu pluta, prirodnog materijala izvađenog iz kore pluta.


Pod od plute


Pod od plute je miran i topao. Prilikom uređenja spavaće sobe pitamo se koji bi se materijali trebali koristiti kako bi interijer dobio jedinstveni šarm, a istovremeno pružao udobnost i udobnost.

Idealno rješenje su zidni i podni plutovi s mnogim nevjerojatnim svojstvima. Kad ujutro ustanemo iz toplog kreveta, sanjamo da noge postavimo na nježnu, ugodnu i meku površinu. Stoga, prilikom odabira poda za svoju spavaću sobu, trebali bismo razmisliti o upotrebi pluta, koji je topao, mekan i izuzetno izdržljiv materijal.

Podovi od plute nude ogromnu udobnost. Zahvaljujući svom izvanrednom otporu, apsorbira pritisak pritiska stopala na tlo, prigušujući tako zvuk koraka. Površine od plute lako je održavati čistima, za svakodnevnu njegu potrebna vam je samo voda s blagim deterdžentom. To nam štedi vrijeme i novac za popločavanje i poliranje podova.


Zidne dekoracije


Zidni pluti nudi se u pločicama debljine 3 mm za izravno lijepljenje na zidnu površinu (zasigurno ćete rjeđe naći ukrasne rolne s plutom za polaganje poput tapeta). Broj dostupnih dizajna je manji u usporedbi s podovima od pluta. U ponudi dominiraju tradicionalni uzorci s prirodnom smeđom bojom.

Međutim, nema kontraindikacija za lijepljenje podne pločice na zid ako vam se sviđa. Pluta na zidu donosi ugodnu atmosferu u unutrašnjost, poboljšava akustiku interijera i nudi praktičnu zaštitu površine na vrlo posjećenim mjestima poput hodnika ili predvorja. Jednostavno ga je održavati čistim, dovoljno je povremeno obrisati vlažnom krpom i pohraniti voštanom pastom.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

X
Naručiti Uzorke